Veilig, modern, sterk en flexibel wagenpark, logisch natuurlijk

Baetsen Internationaal Transport

Transport, nationaal en internationaal, is één van de kernactiviteiten van Baetsen. Expert in groot en zwaar transport, projectmanagement en multimodale oplossingen. Uw goederen zijn 24/7 in goede handen bij ons team van deskundige en ervaren chauffeurs. Samen met u kijken wij naar uw wensen en verzorgen het transport veilig en efficiënt naar iedere locatie in Europa.

Van regulier tot exceptioneel transport, met ons uitgebreide wagenpark hebben wij altijd een oplossing voor uw vervoersvraagstuk. Baetsen, uw logistieke partner met meerwaarde.

Exceptioneel Transport

Onze afdeling Exceptioneel Transport onderscheid zich met een divers wagen- en trailerpark zodat uw exceptionele vervoersopdracht op de juiste manier kan worden vervoerd. Met onze 3- & 4 assige trekkers kunnen wij tot ruim 150 ton (GVW) vervoeren. Daarnaast beschikken onze chauffeurs en planners over ruime ervaring met transporten die te lang, te breed, te hoog of te zwaar zijn. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste vergunningen, en begeleiding voor uw opdracht.

Internationaal Transport

Wekelijks rijden er verschillende trekker+opleggers van Baetsen door Europa. Voor onze opdrachtgevers vervoeren wij onder andere betonelementen, zwembaden en grote mobiele werktuigen van en naar Duitsland, Frankrijk of Zwitserland bijvoorbeeld. Vooraf worden alle benodigde documenten, vergunningen en eventuele begeleiding hiervoor in kaart gebracht en geregeld.

Distributietransport

Voor een partner waar Baetsen nauw mee samenwerkt vervoeren wij staalelementen door verschillende regio’s in Nederland. Deze worden ter plekken gelost met een meeneemheftruck bij de klant. Tevens beschikken wij binnen onze reguliere wagenpark ook over een aantal Tautliners om met meeneemheftruck voor onze andere opdrachtgevers. Zo kunnen wij in ieder vraagstuk de klant voorzien van het juiste materieel.

Transport distributiechauffeur

Autolaadkranen

Onze goed uitgeruste autolaadkranen zijn ideale voertuigen voor klussen waar er moet worden getransporteerd en geladen of gelost op locatie. Doordat de vrachtwagen is voorzien van een eigen, krachtige kraan kan hij zijn lading zelf plaatsen. Wij hebben verschillende types autolaadkranen tot maar liefst 135t/m, uitgevoerd als trekker en bakwagen met bijbehorende opleggers/aanhangers.

Contact

Bent u op zoek naar een ervaren logistieke partner die u ontzorgt?
Wij komen graag met u in contact!

Contact