Service en Onderhoud, logisch natuurlijk

Onze Service en Onderhoud omvat een zeer kundige en professionele werkplaats. Gevestigd aan de N69, pal aan de afslag van de snelweg A67, zijn we uitstekend bereikbaar. Voor service kennen we ruime openingstijden en bieden we met onze service bussen altijd een aanspreekpunt. Doordat we ruim 60 jaar aan transport- en kraanervaring hebben weten we als geen ander welke invloed de kosten van strandingen hebben op het rendement en klanttevredenheid!

Wij denken met u mee in oplossingen die ook prijstechnisch interessant zijn. Zo vervangen we defecte onderdelen niet klakkeloos, maar repareren we deze in eigen huis.

Excellente service

Bij Baetsen is het onderhoud van uw materieel in goede handen. Wij zijn merkonafhankelijk en verzorgen het onderhoud van alle typen voertuigen, trekkend en getrokken. Of het nu gaat om een schade of defect, ons team van ervaren en deskundige monteurs staat graag voor u klaar in onze volledig uitgeruste werkplaats. Bij ons is uw materieel in vertrouwde handen.

Service en onderhoud baetsen

Alles onder een dak

Eén partner voor al uw service & onderhoudswerkzaamheden. Dat is onze toegevoegde waarde. Wij bieden u een totaalpakket voor onderhoud; van trucks tot (land)bouwmaterieel en van vuilniswagens tot autolaadkranen. Ook voor schadeherstel en carrosserie werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze aparte constructiewerkplaats met bovenloopkranen verzorgen wij de reparatie van containers en revisies van opbouwen. We beschikken over diagnose apparatuur, kunnen periodieke keuringen uitvoeren, hebben een bandenservice en automatische wasstraat. Onze uitstekend geoutilleerde werkplaats is bovendien speciaal uitgerust om te werken aan CNG/LNG en waterstofauto’s.

Bedrijven terrein baetsen

Partner in mobiliteit

Een defect aan uw materiaal gebeurt altijd onverwachts en komt nooit gelegen. Met onze service dienst voor strandingen onderweg, helpen wij u graag weer snel op weg.

Baetsen b.v hijswerkzaamheden

Keuringen / wasstraat
voor trucks en kranen

Baetsen heeft een RDW erkenning voor zowel APK 1, APK 2 als APK 3. Uniek in onze regio. Daarnaast kunnen wij periodiek keuringen uitvoeren voor tachografen, CNG tanks, hijs & spanmiddelen en machines. Onze automatische wasstraat zorgt ervoor dat uw materieel spik en span ons terrein verlaat.

Baetsen service en onderhoud
Smeertunnel baetsen

Reparatie / onderhoud trucks en kranen

Onderhoud, reparaties, APK keuringen of aanpassingen aan uw voertuigen? Ons complete service-aanbod biedt de beste garanties op een zorgeloze bedrijfsvoering. Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat uw trucks, bedrijfswagens, trailers, hijskranen, verreikers en tractoren zorgeloos blijven rijden. Baetsen is op de hoogte van de nieuwe wet -en regelgevingen en onze storingsdienst staat 24/7 voor u klaar.

Contact

Bent u op zoek naar een ervaren logistieke partner die u ontzorgt?
Wij komen graag met u in contact!

Contact