Baetsen-Groep

Baetsen is uw oplossing op het gebied van afvalverwerking en recycling, transport, kraanverhuur, containers, bouwstoffen, grond- en sloopwerken. Uw vraagstuk of vraag is onze uitdaging. Wij gaan dan ook pas naar huis als u tevreden bent!


Als echt familiebedrijf kent Baetsen korte lijnen. We nemen snel beslissingen zodat we onze tijd en aandacht kunnen besteden aan datgene wat we het belangrijkst vinden: u! Met de professionele, proactieve inzet van bijna 300 medewerkers staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u klaar en zijn we uw toegewijde partner in business!

We werken met oog en hart voor onze klant en onze omgeving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in ons vaandel. Cradle to cradle, groen ondernemen en een beter milieu zijn begrippen die bij ons centraal staan.

De Baetsen-Groep is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een onderneming van formaat. We beschikken over meer dan 150 trekkende eenheden bij onze diverse bedrijven en bieden een unieke combinatie van diensten. Dit combineren we met een uitstekende kwaliteit van zowel onze medewerkers als al ons materieel. Voor alles op het gebied van transport, kraanverhuur, containers, recycling, bouwstoffen, grond- en sloopwerken kunt u bij ons terecht.

Voor bedrijven, gemeenten en particulieren, of u nu veel of weinig nodig heeft: Baetsen helpt en brengt u verder.

Waar vindt u ons?

Onze basis ligt in Brabant met vestigingen in Veldhoven, Son en daarnaast een vestiging in het Limburgse Echt. Maar: u kunt ons overal tegenkomen. Onze locaties liggen centraal tussen de Randstad, de Rotterdamse en Antwerpse haven en het Ruhrgebied. Op uw verzoek kunnen we onderweg uw materialen overslaan, assembleren, monteren en/of reinigen. U kunt dus rekenen op onze diensten in binnen- en buitenland. En waar nodig kunnen wij, eveneens in binnen- én buitenland, rekenen op ondersteuning van onze betrouwbare partners.

Neem gerust contact op met onze medewerkers voor een eerste kennismaking of een geheel vrijblijvend advies. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)40 - 205 44 40 of via e-mail: service@baetsen.com.