Wij-gevoel bij Baetsen, logisch natuurlijk

Het is onze missie om een totaaloplossing te bieden voor ieder logistiek vraagstuk. Daarom nemen wij graag de regie. Met onze knappe koppen en gouden handen hebben wij een ongekende meerwaarde. Doeltreffend en realistisch.

Wat we doen

Strategie
Logistieke service verandert continu. Een goede (digitale) tactiek is noodzakelijk. Daarmee vinden wij de weg naar fans, volgers, leveranciers, partners en klanten. De juiste stappen naar slim succes. Altijd doeltreffend en realistisch.

Onze diensten

Creatief
Wij verrassen en regisseren. Met uw vraagstuk precies gericht op uw wens. Resultaten en overwinningen volgen dan vanzelf.

Activatie
Van de juiste ondersteuning tot de daadwerkelijke inzet van techniek, middelen en mensen. Wij halen alles en iedereen uit de kast om uw vraag te beantwoorden. Wanneer en waar u maar wilt. En dat werkt.

Data
Met slimme data maken wij het verschil. Via doeltreffende analyses die wij vertalen naar digitale logistiek. Onze digitale adviseurs, planners, machinisten, chauffeurs en monteurs sleutelen voortdurend aan het ultieme resultaat.

Technologie
Techniek staat voor niets. Maar techniek kan niet zonder gespecialiseerde kennis, de juiste ervaring en mensen die deze techniek begrijpen. Zo optimaliseren, versterken en digitaliseren wij onze oplossingen die we bieden.

Advies
Het juiste advies is goud waard. Zeker wanneer het gaat om complexe vraagstukken, het optimaliseren en uitrollen van onze werkwijze.

Partnerships
Samen maken is samen werken. Met partners die ons precies begrijpen. Zo spreken we namelijk altijd dezelfde taal. In strategie en werkwijze.

Onze diensten

Het beste van Baetsen

Nieuws

Vacatures

Werken bij een familiebedrijf dat volop in beweging is? Bij Baetsen zoeken wij deskundige collega’s die graag samenwerken en de beste kwaliteit willen leveren. Ben jij de knappe kop met gouden handen? Bij Baetsen krijg je de kans om je te ontwikkelen. Ook voor een stage of afstudeeropdracht kun je bij ons terecht. Wij kijken graag samen met jou hoe we jouw leerdoelen kunnen bereiken.

Werken bij
Werkplaats service en onderhoud baetsen groep
Magazijnmedewerker garage
Full-time (40 uur) Ontdek meer
Werkzaamheden vrachtwagen motorruimte door monteur
Bedrijfsautomonteur (omgeving Eindhoven)
Ontdek meer
Machinist torenkraan
Ontdek meer
Baetsen wagenpark
Open sollicitatie (parttime/fulltime)
Full-time (40 uur) Ontdek meer

Contact

Bent u op zoek naar een ervaren logistieke partner die u ontzorgt?
Wij komen graag met u in contact!

Contact