Welkom

Welkom bij de  Baetsen-Groep, een Brabants familiebedrijf dat midden in de maatschappij staat. Als onderneming voelen wij ons verantwoordelijk voor ons handelen ten opzichte van onze stakeholders. Daarom laten wij graag zien hoe we werken en waarom we dat doen. Jaarlijks presenteren wij een jaarverslag dat inzicht geeft in hoe wij vormgeven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Op deze website kunt u ons online verslag over 2016 lezen. De Baetsen-Groep wenst u veel leesplezier en een aangename kennismaking met ons bedrijf!

Voorwoord

In 2016 heeft de Baetsen-Groep een aanzienlijke groei gerealiseerd. Een gevolg van enerzijds de groeiende economie, maar zeker ook van het nieuwe beleid. De groei biedt nieuwe kansen voor de organisatie, die in 2017 moeten leiden tot de realisatie van meer waarde voor People, Planet & Profit.

 

Groeien geeft niet alleen kansen om weer te investeren. Ook de motivatie krijgt een ‘boost’. Het is altijd prettiger om te werken vanuit een positief perspectief. Wanneer er daarnaast tevens nieuwe middelen beschikbaar zijn werkt dat inspireren. Niet alleen voor medewerkers, ook voor andere stakeholders. Ga maar na, nieuwe zuinige voertuigen (CNG / EURO 6), nieuwe middelen, nieuwe methodes om te sorteren zoals de optische scheider en voor de toekomst ook nog duurzame energie. Daar wordt niet alleen de Baetsen-Groep duurzamer en beter van. Ook klanten, leveranciers en de omgeving profiteert daar van mee.

 

 

 

Namens de Baetsen-Groep,

Peter Lamers

Ted Kees

Hans van Roosmalen

Arijan Sauer

Het lukt ook steeds beter om de samenwerking aan te gaan met stakeholders. De gemeente Son & Breugel is daar een mooi voorbeeld van. Verderop in dit MVO jaarverslag vindt u daar meer informatie over. Samen past ook bij de Baetsen-Groep. Samen met de stakeholders doen, oppakken en daar waar nodig de nek uitsteken biedt nieuwe kansen en mogelijkheden.

 

2017 wordt hopelijk een nog mooier jaar. In 2016 hebben we vanwege de plotselinge drukte niet altijd de tijd gehad om slimme oplossingen te bedenken en in te zetten. Maar daar heb we dan wel van geleerd. In 2017 zijn we er klaar voor om samen met onze stakeholders te doen, te ondernemen op een duurzame manier.