Logistieke service, logisch natuurlijk

Integrale logistiek

U kunt bij Baetsen in Veldhoven terecht voor alle vormen van integrale logistiek. Met ons wagenpark, uitgerust met autolaadkranen voeren wij binnen Europa verschillende hijs- en montage activiteiten uit. Deze machines worden bediend door onze ervaren kraanmachinisten. Onze service wordt uitgebreid met het demonteren en monteren van de oude en nieuwe machines. Zo kunt u snel weer verder met het werk!

Bedrijven terrein baetsen

Bouwlogistiek

Baetsen hanteert een efficiënt bouwlogistiek proces, duurzaamheid en efficiency gaan hier hand in hand. Door samen met onze ervaren medewerkers in een vroeg stadium de logistieke kant van uw bouwproject in kaart te brengen, kunnen wij u adviseren en ondersteunen inzake het meest effieciënte plan van aanpak!

Wij ontzorgen u graag in logistieke coördinatie en planning tijdens de bouw. Hiermee kunt u de bouwoverlast beperken en de duurzaamheidsdoelstellingen voor de stikstof -en CO2 norm naleven.

Baetsen logistieke service
Dieplader transport logistiek

Industriele logistiek

Baetsen heeft ervaring met verschillende industriële klanten in de metaal, bouw, prefab en andere sectoren. Heeft u een vracht die net te lang, te hoog, te breed of te zwaar is dan is Baetsen Logistiek uw partner. Wij spelen graag in op de uiteenlopende behoeften van onze opdrachtgevers. Met gekwalificeerde chauffeurs is uw vracht in goede handen.

Projectspecifieke oplossingen / logistiek advies

Stelt u voor uw project specifieke eisen aan het transport? Baetsen is gespecialiseerd in logistiek maatwerk of logistieke projecten die vragen om een specifieke aanpak. Grote volumes die alleen ’s nachts uitgevoerd kunnen worden, specifieke vergunningaanvragen of transport onder begeleiding, Baetsen regelt het voor u. Onze medewerkers werken met volledige toewijding en kennis van zaken aan uw project en kunnen u specifieke en logistieke adviezen geven.

Logistiek baetsen

Op- en overslag

Naast horizontaal en verticaal transport kunnen wij voor u ook de opslag van uw goederen verzorgen, ongeacht de afmetingen en gewichten. Hiervoor beschikken wij over diverse heftrucks met een hefcapaciteit tot 35 ton en diverse hijskranen met een hefvermogen tot 220 ton. Desgewenst kunnen wij ook bij u op locatie de goederen laden, alvorens deze bij ons op te slaan.

Opslag van uw goederen kan zowel binnen als buiten geschieden. Vanzelfsprekend kunnen wij voor u de bijbehorende administratieve- en/of douaneformaliteiten verzorgen.

Heftruck logistiek

Contact

Bent u op zoek naar een ervaren logistieke partner die u ontzorgt?
Wij komen graag met u in contact!

Contact