Veilig, efficiënt en voorbereid hijsen, logisch natuurlijk

Mobiele tele-, toren-, autolaadkranen

Bij Baetsen Kraanverhuur bent u aan het juiste adres voor verticaal transport. Met onze moderne vloot van tele-, toren- en autolaadkranen weet u zeker dat u altijd het juiste materieel hebt voor de werkzaamheden. Onze ervaren chauffeurs en machinisten weten altijd raad met de klus dankzij een goede voorbereiding vanuit de planning en onze werkvoorbereiders. Zo bent u verzekerd van een efficiënte verloop van het project.

Tevens denken wij graag mee met uw milieu doelstellingen op de bouwplaats. Wij beschikken over verschillende hybride toren en mini-kranen die volledig elektrisch kunnen draaien.  Dit zorgt niet alleen voor een lagere CO2-uitstoot maar ook voor meer rust en stilte op de werkplaats. Vraag gerust naar de mogelijkheden hiervoor bij onze planners of accountmanagers. 

Telekranen

Baetsen beschikt over diverse moderne, goed uitgeruste telescoopkranen. Van 50 tot 220 ton. Samen met de klant kijken wij welke kraan het beste past bij de uit te voeren werkzaamheden. Onze deskundige machinisten zijn dagelijks inzetbaar vanuit onze vestigingen in Veldhoven en Echt.

Van daaruit bedienen wij de gehele provincies Brabant en Limburg. Door onze nauwe samenwerking met Kraanverhuur Nederland kunt u ook buiten deze provincies op onze vakkundige inzet rekenen.

 

Torenkranen

Baetsen beschikt over diverse moderne, goed uitgeruste torenkranen. Vaste torenkranen, mobiele torenkranen en rups torenkranen, van 33 tot 60 meter. Samen met de klant kijken wij welke kraan het beste past bij de uit te voeren werkzaamheden. Onze deskundige machinisten zijn dagelijks inzetbaar vanuit onze vestigingen in Veldhoven en Echt.

Van daaruit bedienen wij de gehele provincies Brabant en Limburg. Door onze nauwe samenwerking met Kraanverhuur Nederland kunt u ook buiten deze provincies op onze vakkundige inzet rekenen.

 

Autolaadkranen

Baetsen beschikt over uitstekend geoutilleerde autolaadkranen. Hiermee heeft u zowel een vrachtwagen als kraan tot uw beschikking. Ideaal voor vele uiteenlopende werkzaamheden. Ons team van ervaren autolaadkraan chauffeurs helpt u graag vooruit met het hijsen, laten zakken of verplaatsen van objecten.

 

Werkvoorbereider

Onze werkvoorbereider staat altijd klaar voor u om de werkzaamheden vooraf te bekijken. Met diverse meetapparatuur en veel ervaring kan er worden kritisch worden bekeken welk materieel benodigd is voor uw klus. Zo bent u er van verzekerd dat u nooit een te lichte of te zware kraan heeft staan. Zo maken wij onder andere gebruik van drones om de situatie van bovenaf te kunnen bekijken!

Contact

Bent u op zoek naar een ervaren logistieke partner die u ontzorgt?
Wij komen graag met u in contact!

Contact