Kennis en expertise
logisch natuurlijk

Baetsen is uw ervaren partner! Kennis en ervaring maken het verschil. Ons uitgangspunt is de vraag, niet ons materieel. Uw logistieke klus moet veilig, snel en efficiënt gebeuren, ook bij strakke tijdsplanningen en grote risico’s. We doen het in één keer goed. Dat is logisch natuurlijk.

Onze diensten

Wij ondersteunen uiteenlopende sectoren en industrieën met hun vraagstukken. Dat doen we onder meer met de onderstaande expertises. Meer weten? Klik dan op één van de oplossingen, of neem contact met ons op. We geven u graag meer informatie.

Overzicht diensten
Baetsen-autolaadkraan
'Slimme oplossingen. Professioneel. Samenwerken. Verbeteren. Logisch natuurlijk.'
Baetsen-logistieke service

Logistieke service

Bouwtijden worden steeds korter en marges staan onder druk. Dat vereist een strakke planning en organisatie, met name voor de logistieke kant. Als logistiek expert kunnen we hier meerwaarde leveren door aan `de voorkant` mee te denken en advies geven over: werkwijzen, ontwerp/uitvoering van bouwlogistieke dienstverlening, en inhuur van horizontaal/verticaal transport.

Wij verzorgen de complete bouwlogistiek, Doordacht organiseren, plannen, combineren en uitvoeren van alle transportbewegingen op en om de bouwterreinen levert grote efficiency en dus financiële voordelen op. Doordat er minder logistieke bewegingen zijn, wordt er ook minder CO2 uitgestoten.

 

Overzicht logistieke service

Innovatie / duurzaamheid

Bij Baetsen hebben wij oog voor de huidige en toekomstige generatie. Wij richten ons op duurzaam ondernemen. Voortdurend zoeken wij naar vernieuwing. Streven naar de beste kwaliteit voor nu en voor later, voor onszelf en onze klant. Dat is ons doel. Duurzaamheid, innovatie en samenwerking versterken elkaar.

Baetsen-Innovatie/duurzaamheid

Veiligheid

Veiligheid is meer dan het naleven van regels. Bij Baetsen staat bewustzijn en gedrag centraal. Het nemen van verantwoordelijkheid is bij onze dienstverlening essentieel. Of het nu gaat om Service & Onderhoud, kraanwerkzaamheden of transport, veiligheid staat altijd voorop.

Met support van onze eigen KAM-coordinator zijn onze medewerkers hier dagelijks bewust mee bezig. Voor zichzelf en voor onze klanten. Iedereen veilig en gezond aan het einde van de dag huiswaarts laten keren, dat is ons streven.

Download VCA certificaat Download ISO9001 certificaat

Contact

Bent u op zoek naar een ervaren logistieke partner die u ontzorgt? Wij komen graag met u in contact.

Contact