Onze diensten
logisch natuurlijk

Exceptioneel/internationaal
transport

Transport, nationaal en internationaal, is één van de kernactiviteiten van Baetsen. Expert in groot en zwaar transport, projectmanagement en multimodale oplossingen. Uw goederen zijn 24/7 in goede handen bij ons team van deskundige en ervaren chauffeurs. Samen met u kijken wij naar uw wensen en verzorgen het transport veilig en efficient naar iedere locatie in Europa. Van regulier tot exceptioneel transport, met ons uitgebreide wagenpark hebben wij altijd een oplossing voor uw vervoersvraagstuk. Baetsen, uw logistiek partner met meerwaarde.

Autolaadkranen

Baetsen beschikt over uitstekend geouttileerde autolaadkranen. Hiermee heeft u zowel een vrachtwagen als kraan tot uw beschikking. Ideaal voor vele uiteenlopende werkzaamheden. Ons team van ervaren autolaadkraan chauffeurs helpt u graag vooruit met het hijsen, laten zakken of verplaatsen van objecten.

Baetsen-autolaadkraan

(Rups) torenkranen

Baetsen beschikt over diverse moderne, goed uitgeruste torenkranen. Vaste torenkranen, mobiele torenkranen en rups torenkranen, van 33 tot 60 meter. Samen met de klant kijken wij welke kraan het beste past bij de uit te voeren werkzaamheden. Onze deskundige machinisten zijn dagelijks inzetbaar vanuit onze vestigingen in Veldhoven en Echt. Van daaruit bedienen wij de gehele provincies Brabant en Limburg. Door onze nauwe samenwerking met Kraanverhuur Nederland kunt u ook buiten deze provincies op onze vakkundige inzet rekenen.

'Slimme oplossingen. Professioneel. Samenwerken. Verbeteren. Logisch natuurlijk.'

Telescoopkranen

Baetsen beschikt over diverse moderne, goed uitgeruste telescoopkranen. Van 50 tot 220 ton. Samen met de klant kijken wij welke kraan het beste past bij de uit te voeren werkzaamheden. Onze deskundige machinisten zijn dagelijks inzetbaar vanuit onze vestigingen in Veldhoven en Echt.

Van daaruit bedienen wij de gehele provincies Brabant en Limburg. Door onze nauwe samenwerking met Kraanverhuur Nederland kunt u ook buiten deze provincies op onze vakkundige inzet rekenen.

Verreikers

Ook voor roterende verreikers in alle soorten en maten, zijn wij u graag van dienst. De omstandigheden, aard van de werkzaamheden, locatie en ondergrond bepalen welke machine er ingezet kan worden. De grote keuze uit verschillende hulpstukken zorgen ervoor dat alle werkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden. De verreikers kunnen zowel met als zonder machinist worden gehuurd.

Minihijskranen

Een minihijskraan kan voor veel verschilende soorten werk worden ingezet en is bij uitstek geschikt voor werken in kleinere ruimtes. Met een minihijskraan werkt u veilig, snel en efficiënt.

Contact

Bent u op zoek naar een ervaren logistieke partner die u ontzorgt? Wij komen graag met u in contact.

Contact