Bouwstoffen, grond- en sloopwerken

Baetsen Bouwstoffen, Grond- en Sloopwerken kan u van alle benodigde bouwstoffen voorzien. Door middel van onze eigen verwerkingsinstallaties en eigen transportmogelijkheden kan Baetsen tegen concurrerende tarieven uw bouwstoffen op locatie aan- en/of afleveren.

Onze bouwstoffenhandel en logistieke dienstverlening voorzien in de afzet van overtollige grond en leveranties van alle primaire- en secundaire bouwstoffen zoals alle soorten zand, grind en granulaten. Zowel voor de wegenbouw als grindvervanger in beton en drainerende constructies.

Primaire en secundaire bouwstoffen

De afzet van primaire en secundaire bouwstoffen neemt een belangrijke plaats in, binnen onze dagelijkse bedrijfsvoering. Wilt u zand kopen? Wilt u granulaat bestellen? Of heeft u stromen te bieden of af te voeren? Wij zorgen voor een snelle en gepaste oplossing op maat!

Handel in grond- en bouwstoffen

Dit betreft onder andere in- en verkoop van grond, zand, bouwstoffen en compost (afgehaald en franco).

 

Grond- en sloopwerken

Uw grond- en sloopwerk is in goede handen bij Baetsen Bouwstoffen, Grond- en Sloopwerken. Door inzet van deskundig personeel en hoogwaardig materieel en door het hanteren van veilige en milieuverantwoorde werkwijzen kunt u er zeker van zijn dat uw opdracht naar uw volle tevredenheid door ons wordt uitgevoerd.

Duurzaamheid, efficiëntie en maatwerk staan bij ons voorop. Onze activiteiten in grond- en sloopwerk zijn nauw verbonden met ondermeer onze activiteiten in recycling en het leveren van bouwstoffen. Gezamenlijk vormen zij een keten die op een uiterst duurzame manier reststromen verwerkt tot nieuwe grondstoffen.

Baetsen Bouwstoffen, Grond- en Sloopwerken is dus uw partner in alle voorkomende bouwstoffenlogistiek.

 

Download de leaflets

Bouwstoffen

Sloop- en grondwerken