De basis van Baetsen

Missie

Wij zijn uw duurzame partner in logistieke dienstverlening én recycling!

 

Visie

Wij zijn een professioneel familiebedrijf dat proactief, klantgericht en dé uitstekende partner in business is.

 

Kernwaarden

Betrokken

Baetsen is een familiebedrijf. Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Onze medewerkers voelen zich verbonden met onze organisatie en onze klanten. Er wordt gewerkt met 'hart voor de zaak'. Gezamelijk spannen we ons in om de doelen te behalen die door onze organisatie en onze klanten worden nagestreefd.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid zit in onze genen. We zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en komen onze afspraken altijd na. Men kan op ons rekenen en dat maaks ons onderscheidend. Dit is voelbaar voor onze medewerkers én onze klanten.

Deskundig

Onze medewerkers verstaan hun vak en weten waar ze mee bezig zijn. Ze zetten hun deskundigheid in om zowel elkaar als onze klanten verder te helpen. We willen onszelf continue blijven ontwikkelen en onze kennis blijven vergroten. We delen dit met elkaar door actief samen te werken en te leren van anderen binnen en buiten onze organisatie.

Duurzaam

We leveren een belangrijke bijdrage aan een duurzame samenleving. Zorgen voor het kapitaal van morgen; dat maakt ons werk zinvol. Dit uitgangspunt is terug te vinden in onze dagelijkse manier van werken, in ons operationeel beleid, ons personeelsbeleid en in ons solide financieel beleid.

 

Gedreven

We zijn een gedreven, enthousiast team en stralen dit ook uit. Gemotiveerd om het maximale uit onszelf te halen en ons in te zetten voor een optimale dienstverlening. We gaan elke uitdaging samen aan en zijn bereid extra stappen te zetten om tot een goed resultaat te komen.

 

Motto

'Baetsen gaat verder!'


Dat is ons motto, daar staan we voor! Baetsen gaat verder waar anderen ophouden. Verder in persoonlijke, zorgvuldige dienstverlening en maatwerk voor u. Verder in duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Verder in samenwerking met onze partners. En verder in ontwikkeling van onze medewerkers en ons technologisch vermogen.
Wij gaan verder om u verder te helpen!