25-05-2016 Dag van de logistiek Eindhoven

Op zondag 22 mei vond de eerste editie van de Dag van de logistiek in Eindhoven plaats op het terrein van gastorganisatie Van Rooijen Logistiek. Deze dag werd georganiseerd door het Summa College Transport & Logistiek en had als doel mensen, en vooral jongeren, te interesseren voor de wereld van de logistiek. De branche maakt namelijk een enorme groei door.  Voor deze dag waren een twintigtal bedrijven uit de branche aanwezig om hun activiteiten in de logistiek te tonen en toe te lichten. Op zo’n dag mag Baetsen natuurlijk niet ontbreken!Dag van de logistiek Eindhoven_Baetsen

 

Baetsen was aanwezig op het buitenterrein met een autolaadkraan,  een dieplader met de Dakar-auto van Fried van de Laar erop, een bedrijfsafvalauto en een hijskraan. Deze viel vooral op bij aankomst op het terrein! Uiteraard waren hierbij de berijders van de diverse voertuigen aanwezig. Daarnaast konden bezoekers een eigen Baetsen XXL-visitekaartje maken waarbij zij benoemd werden tot het talent van de toekomst. In de binnenruimte was een stand ingericht, waarbij de bezoekers konden zien en horen wat Baetsen allemaal doet.

 

Baetsen werving_Visitekaartje

 

Ondanks het niet te beste weer zijn er zo’n 1.500 bezoekers op het evenement af gekomen. Al met al een succesvolle eerste editie, die mooie verwachtingen schept voor de toekomst. Dank aan alle enthousiaste bezoekers!