Calamiteiten

Snelle en effectieve oplossing

U hoopt dat het nooit gebeurt, maar àls u dan toch te maken krijgt met calamiteiten is er maar een ding belangrijk: een snelle, effectieve oplossing. Baetsen Kraanverhuur werkt samen met Kraanverhuur Nederland (KVN) om u bij eventuele calamiteiten snel te kunnen helpen met de benodigde kranen. De aangesloten vestigingen liggen zo verspreid dat, waar in Nederland u ons ook nodig heeft, er altijd binnen een straal van 45 kilometer een van de ruim 250 mobiele hijskranen beschikbaar is.

Specialisme

De inzet van kranen bij calamiteiten is een specialisme op zich. Onder deze ongewenste omstandigheden kunt u erop rekenen dat onze specialisten u optimaal helpen. Dat begint al met goed advies, afgestemd op uw specifieke situatie. Zo wordt overcapaciteit en bijbehorende onnodige kosten voorkomen.

Totaaloplossing

Doordat Baetsen niet alleen actief is in hijskraanverhuur, maar ook onder andere in transport, kunnen wij bij calamiteiten snel totaaloplossingen bieden. Hebt u bijvoorbeeld een combinatie van hijswerkzaamheden en transport nodig, dan kunnen wij dit compleet voor u verzorgen. Wel zo prettig, wanneer alles acuut geregeld moet zijn.

Helderheid

Calamiteiten zijn al vervelend genoeg, dan wilt u helderheid over werkwijze en de bijbehorende tarieven. Daarom zorgen wij dat dit zorgvuldig met u wordt afgestemd.

Als u meer informatie wilt over de calamiteitenservice, Baetsen Kraanverhuur of Kraanverhuur Nederland, neem dan contact met ons op of bezoek de website van Kraanverhuur Nederland. Wij helpen u graag!