Bouw

Om succesvol uw bouwproject te realiseren is optimale inzet van kranen een vereiste. Al in de calculatiefase kan Baetsen Kraanverhuur u voorzien van een plan, waarbij u kunt rekenen op de meest efficiënte oplossing tegen een scherp tarief.

Maakt u gebruik van een mobiele torenkraan, dan heeft de machinist altijd perfect overzicht over het bouwproject. De kraan "groeit" in hoogte mee met de bouw, zodat de machinst altijd zicht heeft op de verdieping of vloer van de constructie, zodat precisiewerk probleemloos verloopt. Voor kortlopende projecten kunt u ook een telekraan huren, die u snelheid en flexibiliteit biedt.


De inzet van een vaste torenkraan biedt u ook de nodige flexibiliteit. Wilt u deze geplaatst zien op een eigen onderwagen, op een rail of op instortankers: alles is mogelijk. Wij zorgen dat de ideale kraanconfiguratie tijdig beschikbaar is om uw project te kunnen realiseren.

Dankzij onze brede expertise en ons gevarieerde kranenpark, kunnen wij de meest uiteenlopende opdrachtgevers naar tevredenheid ondersteunen in hun projecten. Doordat wij alle voorkomende hulpmiddelen in eigen beheer hebben, kunnen wij u altijd op maat bedienen, ook wanneer uw project net even die unieke aanpak vereist.