Referentieprojecten

Baetsen Containers heeft al voor een groot aantal aansprekende opdrachtgevers mogen werken. Hieronder enkele voorbeelden van projecten die wij mochten uitvoeren.

Afvalmanagement Vencocampus

Bij de realisatie van het bouwproject van de Vencocampus in Eersel is Baetsen Containers ingeschakeld om de afvalstromen te coördineren. Een grote diversiteit aan afvalstromen (BSA, hout, puin, papier, folie isolatie enz.) wordt gescheiden ingezameld door inzet van rolcontainers en portaalcontainers (2.5 m3 t/m 10 m3).

Om dit grootschalige en complexe project goed in te kunnen vullen, hebben wij fulltime een uitvoerder voor de afvalstromen op dit bouwproject geplaatst. Hiermee is de aannemer volledig ontzorgd op het gebied van afvalmanagement. Baetsen Containers kan zo tot in detail maatwerk leveren en zonder vertraging op de wensen van de opdrachtgever inspelen.

Diverse diensten recyclespecialist Brabant

Voor een grote recyclespecialist in Zuidoost Brabant verzorgt Baetsen Containers een breed pakket aan diensten in een langdurig project.

Baetsen zet voor deze opdrachtgever standaard twee rangeerwagens in inclusief chauffeur, die dagelijks van 6.00 uur tot 22.00 uur (in ploegendienst) logistieke diensten op het gebied van intern transport uitvoeren. Hierbij worden behalve personeel en vrachtwagens ook containers van Baetsen ingezet. Het gaat hierbij voornamelijk om rolcontainers en 45 m3-containers.

Ook een deel van het externe transport voor deze opdrachtgever wordt door Baetsen uitgevoerd. De diverse stromen uit het recycleproces worden door ons afgevoerd naar uiteenlopende partijen overal in Nederland. Ook wordt een deel van de reststromen door ons verder verwerkt.