Referentieprojecten

Heffen wals

Voor een producent van windmolens heeft Baetsen Kraanverhuur met inzet van een 500 tons hijsportaal een wals geplaatst van 80.000 kg.

Voorafgaand aan de daadwerkelijke hefwerkzaamheden betekende dit een proces van nauwkeurige engineering. Door een goede voorbereiding en inzet van het juiste materieel hebben wij deze klus in één dag geklaard.

 

 

Fabrieksverhuizing

De verhuizing van de gehele fabrieksinstallatie van een opdrachtgever uit de auto-industrie betekende een complexe projectorganisatie. Doorlopende productie van de opdrachtgever en ondertussen gefaseerd (in een tijdsbestek van 6 maanden) de verhuizing uitvoeren betekende een nauwkeurige planning, en harde eisen voor oplevering van de machinelijnen. Door wekelijks met de opdrachtgever aan tafel te zitten en planning en voortgang te bewaken, kon aan de wens van de opdrachtgever worden voldaan, en kon op de oude locatie probleemloos geproduceerd worden, terwijl de nieuwe locatie volgens planning operationeel werd.

 

 

Chipsfabriek polen

De inrichting van een nieuwe fabriekslocatie van een chipsfabrikant met ovens van een Nederlandse producent vroeg om een optimale afstemming van transport en plaatsing. Beide elementen werden verzorgd door Baetsen, waardoor de ovenlijnen van 44 meter lengte en een totaalgewicht van 100.000 kg veilig in Polen werden gebracht. Maanden van tevoren werd er een inspectie ter plaatse en een routeinspectie uitgevoerd, waarna vergunningen werden aangevraagd en vereiste cursussen werden gevolgd. Het daadwerkelijke transport en de nauwkeurige plaatsing werden gerealiseerd in 10 werkdagen. Hiervoor werden 12 exceptionele transporten georganiseerd en ter plaatse is gebruik gemaakt van een 60 tons kraan en een 120 tons hijsportaal.