Machineverplaatsingen

Bent u op zoek naar een veilige en kostenefficiënte machineverplaatsing? Dan bent u bij Baetsen aan het juiste adres. Wij hebben brede ervaring op het gebied van machineverplaatsingen. Of het nu gaat om de verhuizing van een enkele machine of een compleet machinepark, wij staan voor u klaar. Baetsen Kraanverhuur begrijpt dat machines waardevolle goederen zijn. Wij zorgen er dan ook voor dat uw machinetransport zorgeloos en zonder risico verloopt. Dus maken we voor u een passend plan en voeren dat nauwkeurig uit.

Een gestructureerd plan ligt aan de basis van iedere uitvoering. Door middel van een werkopname bekijken we wat er precies moet gebeuren en hoe wij het aan zouden pakken. Onze ervaren specialisten beschikken dankzij ons ruime kranenpark altijd over de juiste benodigdheden zodat ook voor ùw vraagstuk het juiste antwoord kan worden gevonden.

Met kranen van 45 t/m 220 ton en uiteenlopende soorten transportmogelijkheden bieden wij u altijd een passende oplossing, om uw machineverplaatsing tot een succes te maken. We beschikken over verschillende vrachtwagens, (semi)diepladers, vrachtwagens met autolaadkranen en door middel van het diverse en jonge kranenpark kan iedere machine verplaatst worden.

Heeft u vragen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.