Referentieprojecten

Baetsen transport voor Biowanze

Voor Biowanze, een grote producent van bio-ethanol in Zuid-Oost België, zijn door Baetsen Transport twee opslagtanks met een diameter van 4.90 meter vervoerd vanuit de haven van Antwerpen. Vanwege de totale transporthoogte van 5.25 meter was een uitvoerige routeverkenning nodig om vervolgens het transport probleemloos doorgang te kunnen laten vinden.

 

 

Baetsen Transport, Antwerpen - Merksplas

Door Baetsen International Transport is binnen België een transport uitgevoerd van een 143 ton zware motor ten behoeve van energieopwekking uit een vergistingsinstallatie. Aangezien de transportafmetingen 24.50 x 3.50 x 5.25 meter bedroeg en het gewicht 195 ton, was vanzelfsprekend de nodige voorbereiding vereist.

 

Baetsen Kraanverhuur zorgde voor de nodige tijdelijke verharding en het lossen en plaatsen van de motor op zijn fundatie. Daarnaast hebben er nog een 40-tal transporten met toebehoren plaats gevonden waarbij Baetsen Kraanverhuur wederom voor lossing en plaatsing heeft gezorgd. Al met al een mooie klus waar de kracht van de synergie tussen de verschillende Baetsen-divisies weer is gebleken!