11-02-2019 Baetsen is klaar voor de toekomst

Baetsen is klaar voor de toekomst.

 

Baetsen Groep pakt door. Het sterk groeiende Veldhovense familiebedrijf met meer dan 300 medewerkers op het gebied van Transport, Kraanverhuur, Recycling, Containers en Bouwstoffen heeft een nieuwe strategie ingezet die klaar is voor de toekomst.

 

Introductie kernwaarden

 

Met vestigingen in Veldhoven, Son en Echt beschikt het bedrijf anno 2019 over meer dan 150 trekkende eenheden die zowel nationaal als internationaal een unieke combinatie van diensten bieden.

 

Directeur Hans van Roosmalen: ‘’ Er is continu beweging in het werkveld waar wij ons in bevinden. Het is zaak om hier goed en snel op in te spelen. Door de introductie van de nieuwe strategie met de daarbij horende kernwaarden laten we als bedrijf zien dat we inspelen op deze veranderingen en klaar zijn voor de toekomst. ‘’

 

Samen met de medewerkers werd er gekozen voor de kernwaarden:

  • Betrokken
  • Betrouwbaar
  • Deskundig
  • Duurzaam
  • Gedreven

Elk van deze kernwaarde is een pijler van de organisatie.

 

Gastvrouw Betty

 

De Baetsen Groep presenteerde afgelopen week de nieuwe strategie aan hun medewerkers tijdens een bijeenkomst in Koningshof. Cabaretière, actrice en presentatrice Christel de Laat kroop speciaal in de huid van Betty. Een karakter dat aansloot bij de introductie van de nieuwe kernwaarden van het bedrijf. Ze presenteerde tijdens de bijeenkomst, samen met de directie, op een feestelijke manier de nieuwe strategie en kernwaarden.

 

De komende maanden zullen alle kernwaarden steeds meer hun plek innemen binnen de organisatie van Baetsen. Kijk voor meer informatie op www.baetsen.com/basis.