Aangepaste ledigingsdagen bedrijfsafval 2020

Geachte heer/mevrouw,

 

De inzameling van uw bedrijfsafval en papier door Baetsen vindt plaats op de met u afgesproken vaste dag(en). Wanneer een officiële nationale feestdag samenvalt met een reguliere inzameldag, zullen wij echter een vervangende inzameldatum hanteren. In 2020 zijn er verschillende nationale feestdagen waarvoor dit geldt.

Onderstaand kunt u per feestdag die 'samenvalt' met een reguliere lediging van uw container voor papier of restafval zien wat de vervangende inzameldatum zal zijn. Anders gezegd: als uw container voor restafval of papier normaal gesproken geleegd zou worden op een dag waarop een feestdag valt, kijk dan in onderstaand(e) schema('s) bij de betreffende afvalsoort en uw plaatsnaam op welke vervangende datum wij de vervangende lediging zullen verzorgen.

 

Wij verzoeken u ook vriendelijk op de genoemde vervangende dag uw rolcontainer(s) vanaf 07:00 buiten aan de straat aan te bieden. Wilt u dit ook aan uw medewerkers doorgeven?

 

Is uw bedrijf rond deze vrije dagen gesloten en zijn ledigingen van uw rolcontainer(s) niet nodig, geeft u dit dan per e-mail aan ons door op het volgende e-mailadres: bedrijfsafval@baetsen.com

 

Bij voorbaat dank!

 
Inhaaldagen voor de overige feestdagen nog te bepalen. Houd deze pagina in de gaten voor updates!        

Inzameldatum volgens afvalkalender (vervalt)   Vervangende inzameldatum
Pinksteren | Maandag 01-06-2020

Restafval wordt op dinsdag 02-06-2020 ingehaald*
Papier wordt op woensdag 03-06-2020 ingehaald*

*Mocht er afgeweken worden van deze datum wordt er telefonisch contact opgenomen door ons met u.


Voor de volgende feestdagen van 2020 volgen nog de inhaaldagen

  • Eerste kerstdag - Vrijdag 25-12-2020