Transport

Verhuizing units
Verhuizing van units van Hurks

Foto Sessie ITs
Ten behoeve van het transport en plaatsen van reclameborden aan een bedrijfspand heeft Baetsen Transport gekozen voor de inzet van een open combinatie voorzien van autolaadkraan met fly-jib. Door de inzet van deze combinatie vormde de overbreedte geen probleem en had men tevens direct de mogelijkheid om de reclameborden op ruim 20 meter vanaf de wagen te plaatsen. Hierdoor was de extra inzet van een telescoopkraan overbodig en werden dus kosten bespaard.

Transport machinedelen 187 ton
Baetsen Transport heeft vanuit IJsselstein naar Utrecht vier ritten gereden met machinedelen. De transportafmetingen waren 32 meter lang, 3.60 meter breed, 4.00 meter hoog en met een gewicht van 250 ton.

Het transport is uitgevoerd met de modulewagen (4-assige trekker en 14-assige oplegger) die voor dit soort werkzaamheden uitermate geschikt is. Voordat de route gereden kon worden zijn er eerst wegversmallingen weggehaald, is er een doorsteek gemaakt m.b.v. een loader en zijn er rijplaten gelegd. De opdracht was een turn-key opdracht, dit houdt in dat Baetsen Transport ook zorg heeft gedragen voor het overladen in het binnenschip en dat daarnaast het vervoer over water ook geheel door Baetsen Transport is geregeld.

Speciaal transport Erndtebrück
Speciaal transport Erndtebrück uitgevoerd door Baetsen Transport