13-08-2012 Baetsen.com vernieuwd

Vol trots presenteert de Baetsen-Groep haar nieuwe website. De pagina www.baetsen.com is in een fris nieuw jasje gestoken en hierbij is voor de verschillende klantgroepen (bedrijven, gemeenten en particulieren) een afzonderlijk onderdeel binnen de pagina ingericht.

 

Bezoekers van Baetsen.com vinden informatie over de diensten die de organisatie aanbiedt, de mogelijkheid offertes aan te vragen, voorbeelden van eerder uitgevoerde projecten en informatie over de organisatie. Ook wordt aandacht gegeven aan een van de kernbegrippen binnen Baetsen: Duurzaamheid.

 

Commercieel directeur Stephan Kuijken licht de lancering van de website toe: “Voor Baetsen is de website nooit af: informatievoorziening kan altijd beter en nieuws blijft zich altijd weer aandienen. Maar we hebben wel een basis gelegd voor een steeds betere informatievoorziening voor al onze doelgroepen. We hopen hiermee bezoekers een goed beeld te geven van wat zij van Baetsen mogen verwachten en hun uiteindelijk in levenden lijve bij Baetsen te mogen verwelkomen. Want dat blijft toch waar we het beste in zijn: persoonlijk contact!”