15-09-2011 DAF klanten op bezoek bij Baetsen

Zaterdag 3 september is een delegatie van DAF-klanten op bezoek geweest bij de hoofdvestiging van Baetsen in Veldhoven. Het uitgenodigde gezelschap bestond uit klanten van DAF, afkomstig uit België en Polen.

In de transportwereld staan de kwaliteit en uitstraling van ons wagenpark en garagesysteem bekend als van een hoog niveau. Ook DAF is hiervan op de hoogte, en wilde daarom aan haar buitenlandse klanten laten zien hoe Nederlandse transportbedrijven (met DAF) werken. Doordat DAF voor ons als Baetsen-Groep heeft gekozen om hier haar klanten rond te leiden, blijkt eens te meer dat ons wagenpark zeer representatief en van een hoge kwaliteit is.

 

Presentatie en rondleiding

Om negen uur kwamen de klanten van DAF aan. Besloten werd om de klanten op te delen in twee groepen om ze vervolgens apart rond te leiden, zodat de communicatie onzerzijds gemakkelijk zou verlopen.

De eerste groep ging onder de hoede van Stephan Kuijken, Marc Geerts en Luuk Bischoff naar de conferentiezaal om een presentatie bij te wonen. Nadat directeur Stephan Kuijken een openingswoord had gesproken, vertelde Marc in combinatie met een PowerPoint-presentatie het één en ander over de Baetsen-Groep in het algemeen. Alle vier de divisies kwamen aan bod.       

 

De andere groep ging onder leiding van directeur Peter Lamers en Erik Savelsberg het terrein op om de vloot van Baetsen te bezichtigen. Erik en Peter vertelden over onze DAF-trucks, maar ook over de speciale trailers en het werk wat er mee wordt verricht. Na 45 minuten werd er gewisseld van activiteit.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze mensen een helder beeld hebben gekregen van hetgeen wat Baetsen doet en waar we voor staan. Na een paar slotzinnen van onze directeur en een kopje koffie vertrokken de bezoekers richting de testbaan van DAF.