01-06-2011 Full-Afvalmanagement PKF/Post pallets

Full-afvalmanagement PKF/Post pallets

Sinds begin juni is Baetsen containers actief in de inzameling, het vervoeren en de verwerking van het afval bij PKF/Post te Venlo.

 

Na inmiddels 5 maanden dienstverlening toont het management van PKF/Post zich tevreden over de implementatie en de overgang naar hun nieuwe afvalpartner. Baetsen containers heeft per 1 juni 2010 een meerjarig contract afgesloten. PKF/Post heeft gekozen voor Baetsen op basis van een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dit na een online-selectie en gunningstraject.

PKF/Post is een sterk familiebedrijf, opgericht in 1964, waar nu dederde generatie in ‘hout’ meedenkt. PKF/Post één van de grootste Nederlandse palletproducenten. Ruim vier miljoen pallets per jaar in duizenden verschillende uitvoeringen. Eénmalige pallets, meermalig, één weg, vier-weg, met poortjes… kortom alles is mogelijk en voor elke toepassing is er een oplossing. Voor dé producent van houten pallets is logistieke dienstverlening het sleutelwoord.

 

Duurzaam afvalmanagement bij PKF/Post

Baetsen Containers neemt voor PKF/Post te Venlo het reguliere afval uit handen, zoals A-hout, houtstof, folie en karton. Maar ook het vernietigen van vertrouwelijk papier. Daarnaast neemt Baetsen specialistische afvalstromen voor hun rekening, zoals het veilig inzamelen van hun gevaarlijk afval.