19-12-2010 Baetsen loopt voor serious request

Medewerkers Baetsen lopen mee in de 5km voor serious request

"Hard"lopen voor het goede doel, wie voelt hier iets voor?

Vertrek en aankomst vonden plaats op Strijp. De route ging via het PSV stadion, naar de binnenstad, waar natuurlijk het Glazen Huis zelf ook werd bezocht. Supporters en toeschouwers langs de kant en af en toe een stukje muziek voor de lopers. De wandelaars moedigden elkaar ook steeds opnieuw aan.

 

Sportief en gedreven werd er gelopen. Toptijden zijn er niet neergezet, maar sfeer en samenhorigheid voerden de boventoon. We hadden wel wat bekijks in onze Baetsen outfit, "Kijk Baesten loopt ook mee!" Zelfs Brabant T.V. vond ons de moeite waard om te filmen.

Met z'n allen tegelijk werd er gefinisht. Bij aankomst stond de Glühwein met krentenbollen op ons te wachten, heerlijk! De dag erna misschien voor een enkeling spierpijn, maar het was het allemaal dubbel en dwars waard! Uiteindelijk heeft de hele actie ruim €38.000 opgebracht. Een mooi resultaat op de vroege zondagochtend.

Voor diegenen die helaas deze keer niet deel hebben kunnen nemen, wie weet wordt het nog vervolgd? Wie neemt het intiatief?