08-11-2010 Bedrijfsbezoek OCB leden groot succes!

Bedrijfsbezoek OCB Leden groot succes! 

Groepsfoto OCB 2010 te BaetsenDinsdag 2 november jl. waren de leden van het OCB uitgenodigd voor een bedrijfsbezoek bij Baetsen in Son. De uitspraak ‘ Baetsen recycling haalt er uit wat erin zit’ is met verwerking van 125.000 ton houtafval, 200.000 ton bouw- en sloopafval en 350.0000 ton puin tot nieuwe grondstoffen een statement waarvan je onder de indruk raakt als je het in werkelijkheid ziet gebeuren.

Oprichter Thieu Baetsen en directeur Stephan Kuijken ontvingen de leden op de vestiging in Son. Hier kregen zij eerst een uitgebreide toelichting over de Baetsen-Groep. Hierna werden de aanwezigen in 3 groepen verdeeld voor een rondleiding over het terrein, zodat men het recyclen van al dit afval in de praktijk kon aanschouwen. Na de rondleiding was gezorgd voor een heerlijke broodjeslunch.

BrekerDe leden van de OCB kijken met een tevreden gevoel terug op deze ‘spontane’ uitnodiging van Stephan Kuijken tijdens de laatste ledenvergadering. Hier werd door enkele leden benadrukt dat het OCB meer bedrijfsbezoeken zou kunnen organiseren in het kader van ontmoeten, elkaar beter leren kennen en netwerken. De Baetsen-Groep liet zich dat geen twee keer zeggen, een datum plannen was de volgende stap.

Ook in 2011 zal het bestuur van de OCB een beroep doen op haar leden.
Wilt u nu alvast uw gastvrijheid kenbaar maken dan kunt u zich aanmelden door een berichtje te sturen naar het secretariaat: info@ocbest.nl