19-03-2009 Spreekbeurt bij Baetsen

Donderdagmiddag 19 maart Spreekbeurt bij Baetsen.

En op welke locatie kan je dit beter doen dan op het terrein van de Baetsen-Groep, waar een grote diversiteit aan vrachtwagens te vinden is. Doordat Ton een speciale kennis is van de Baetsen-Groep, kreeg hij de mogelijkheid om zijn spreekbeurt op onze locatie te houden, die hij met veel enthousiasme aangreep. 

Na eerst even wat gedronken te hebben en een plakje cake te hebben gegeten begon Ton met zijn spreekbeurt. Waarbij hij verschillende foto’s liet ziet en uitleg gaf over wat voor soort voertuig dit precies was. En dit uit zijn hoofd nog wel! Petje af. Meester Joop heeft zijn spreekbeurt dan ook met een zéér goed bestempeld. 

Na een hoop voertuigen op foto gezien te hebben zijn we met zijn allen naar buiten gegaan voor een rondleiding. Tijd om de voertuigen aan te raken en van dichtbij te bekijken. Als klapper op de vuurpijl kwam de grootste vrachtwagen van Baetsen net terug van een transport en was er de mogelijkheid om deze van dichtbij te bekijken. Als laatste nog even een leuke groepsfoto maken en dan weer terug het leslokaal in.